WellnessConnect- henkilöstöpalvelu

Teollisuuden Prosessien Asiantuntijat

Teollisuuden prosessien optimointi on ollut sydäntämme lähellä vuosikymmenien ajan. Olemme ylpeitä siitä, että olemme onnistuneesti eliminoidut viiveitä, korjanneet tuotantosolujen epäkohtia ja ohjanneet monen kokoisten yritysten johtoryhmiä kohti kestävää laadunparannusta.

8h Työssäjaksamisen Konsepti

Olemme innovoineet "8h Työssäjaksamisen" konseptin, joka on suunniteltu vahvistamaan ja parantamaan työntekijöiden suorituskykyä, erityisesti niille, jotka kohtaavat haasteita 6h tai 4h työkunnon kanssa. Tämä on kriittistä erityisesti suurille organisaatioille. Tiimissämme on huippuammattilaisia fysiologian ja mielenterveyden aloilta, jotka ovat sitoutuneet ratkaisemaan näitä keskeisiä haasteita.

Valitse WellnessConnect

Kun etsit kumppania, joka voi tarjota mitattavia ja pitkäaikaisia tuloksia sekä taloudellista arvoa, WellnessConnect on valintasi.

WellnessConnect on erikoistunut työntekijöiden hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen parantamiseen innovatiivisilla ja tehokkailla parannusmenetelmillä. Pitkäaikainen yhteistyömme eri mittalaitepalveluntuottajien kanssa takaa myös puolueettomat ja tarkat mittaustulokset prosessin jokaisessa vaiheessa. Tämä mahdollistaa oikeiden ongelmien tunnistamisen ja niiden ratkaisemisen oikeilla keinoilla. 

Usein pystymme toimimaan nopealla aikataululla ja saavuttamaan tuloksia huomattavasti pienemmillä kustannuksilla kuin perinteisillä menetelmillä. Asiakkaamme Oulussa onnistui vähentämään sairauspoissaolojaan 600 päivällä ja pudottamaan 40 henkilön yksikössä työterveysperusteisia maksujaan +22.000 eurolla yhteisen panostuksemme  ansiosta. Tulokset tehtiin 12kk sisään aloituksesta.

Käytämme prosessiohjattua menetelmää, johon sisältyy SPC, Pareto-analyysi ja histogrammit, jotta voimme analysoida ja optimoida asiakkaidemme työhyvinvointia esimerkiksi ryhmäraporteilla. Olemme sitoutuneet tuottamaan paitsi vahvaa ja merkityksellistä tietoa, myös konkreettisia tuloksia. Tämä tietopohjainen lähestymistapa mahdollistaa sen, että voimme tehdä informoituja päätöksiä ja saavuttaa vaikuttavia tuloksia asiakkaillemme.