Ratkaisumme:

"100.000 askelta ei tarkoita 100.000 valmistunutta asiaa, vaan että yleensä otetaan 67.000 turhaa askelta vaikka olisi pärjätty vain 230 askeleella ja silti asia olisi valmistunut samalla tasolla tai jopa paremmin."

- ParetoBox:in perustaja-jäsen
Olemme auttaneet eri alan yrityksiä toimimaan paremmin sekä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin paremmilla prosesseilla sekä toimintatavoilla.  Kehittämistoiminta on saatava yksinkertaiseen muotoon, koska lähes aina muutos on uusi asia joka pitää viedä olemassaolevaan kulttuuriin. Tähän auttaa kehittämämme 6-portainen vakioitu prosessi joka varmistaa käyttäjilleen jatkuvan parantamisen mallia. Tämä korjausprosessi korvaa huonon kierron, joita hyvin monessa organisaatiossa on päässyt syntymään, kun toimintaa ei olla koskaan lähdetty vakioimaan ja edelleen kehittämään kohti käyttäjälähtöisiä työmenetelmiä sekä helpompia ratkaisuja. 

Olemme myös siitä erilainen toimija, että emme pitäydy asiassa nimeltä "Neukkari-Lean". Eli, eli emme laita  johtoryhmän jäseniä taittelemaan paperilennokkeja tai raavaita koneasentajia kokoamaan koon 13 hanskakädellä pieniä rakennuspalikoita toisiinsa kokoustiloissa jotka sijaitsevat lasipalatseissa. Valmennuspäivien jälkeen siirrymme asiakkaan tuotantotiloihin ns. 2-vaiheeseen ja alamme töihin samassa paikassa missä työ tehdään, jotta työ saa ansaitsemansa huomion ja työn kehittäminen alkaa.

Käytännön tulokset tulevatkin käytännön parannuksista juuri siinä tuotantotilan tai toimiston lattialla jossa ollaan joka päivä. Yhdistämme konkreettisen koko yhtiönlaajuisen päivittäisen parannustyön sekä numerollisen analyysityön prosesseista, tehokkaamman liiketoiminnan saavuttamiseksi. .


Ota yhteyttä: Markus Kaprio 044 0606 044 tai markus@paretobox.fi