Ratkaisumme: 

"100 000 askelta ei välttämättä johda 100 000 askeleen saavutukseen. Usein jopa 80% näistä askeleista on ylimääräisiä, kun todellisuudessa vain 20% tai vain jopa 4%:n joukko mietittyjä askelta voisi johtaa samaan, ellei parempaan, lopputulokseen.

- ParetoBox:in perustaja-jäsen
.Laadunparannuksen Asiantuntija Raskaan- ja Vientiteollisuuden Tarpeisiin


Olemme erikoistuneet raskaan- ja vientiteollisuuden laadunparannukseen, auttaen yrityksiä optimoimaan prosessinsa ja vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin tehokkaammin. Ymmärrämme, että muutoksen läpivieminen vaatii yksinkertaista ja kulttuuriin sopivaa lähestymistapaa. Siksi olemme kehittäneet 6-portaisen vakioituprosessin, joka takaa jatkuvan parantamisen mallin. Tämä prosessi korvaa tehottomat kierrätysrutiinit, jotka ovat syntyneet monissa organisaatioissa ilman selkeää vakioimista ja kehittämistä.


Eroamme kilpailijoistamme sitoutumisellamme käytännön työhön. Vältämme "Neukkari-Lean" -lähestymistapaa, jossa johtoryhmät keskittyvät teoreettisiin harjoituksiin. Sen sijaan, valmennuksen jälkeen siirrymme suoraan asiakkaan tuotantotiloihin, työskentelemään siellä missä varsinainen työ tapahtuu. Tämä varmistaa, että parannukset ovat käytännönläheisiä ja tuottavat todellista arvoa.


Uskomme, että todelliset tulokset syntyvät siellä, missä työ tehdään päivittäin. Yhdistämällä konkreettisen parannustyön ja datan perusteella tehdyn analyysin, autamme asiakkaitamme saavuttamaan tehokkaamman ja tuottavamman liiketoiminnan.

Ota yhteyttä: Markus Kaprio 044 0606 044 tai markus@paretobox.fi